Flori Romania - livrare flori, buchete, si aranjamente florale aniversari, nunti, botezuri prin florarii din Bucuresti sau celelalte localitati. In doar cateva minute, puteti plasa o comanda de flori!

Nu va descurcati ? Contactati-ne fara ezitare, suntem aici pentru Dumneavoastra, cu orice informatie despre livrare flori la domiciuliu, comenzi sau planuri corporate. Daca aveti o solicitare speciala, precum aranjamente speciale pentru nunta ori botez, trebuie sa va spunem ca ne ocupam si de acestea, dar deocamdata doar pentru zona Bucuresti si imprejurimi. Mai jos veti gasi multe informatii despre serviciile noastre. Faceti click pe topicul listat in stanga, pe unul dintre cele 3 module de mai jos sau apelati-ne telefonic, alegerea va apartine.

Informatii de contact
Telefon:
(+4)0725.416.614
Fax:
(+4)021.411.41.22
Email:
 
  • Florari profesionisti
  • Logistica proprie
  • Calitate verificata
Termeni si conditii
Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.floriromania.ro, utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produ- selor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Prin plasarea unei comenzi utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

1. DREPTURI DE AUTOR

Copyright (C) 2011-2012 SC Avante Consulting Team SRL, Toate drepturile rezervate.

Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelec- tuala. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul pe siteul www.floriromania.ro in orice moment, oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie. Deasemenea, este interzisa transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptand situatiile in care exista acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.floriromania.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului.

2. PRODUSE COMERCIALIZATE - DESCRIERI SI PRET

Produsele comercializate pe siteul nostru au fotografii cu titlu informativ. Desi facem constant eforturi ca toate aranjamentele sa arate precum in poze, in anumite cazuri este posibil ca aranjamentul livrat sa difere de cel prezentat in poza, aici referindu-ne la modul de dispunere al florilor, gradul acestora de inflorire, tipul acestora si nu numai. In cazul in care anumite flori nu sunt disponibile, putem inlocui cu flori similare de o valoare cel putin egala cu cea a florilor inlocuite. Pretul aranjamentelor este cel confirmat in momentul livrarii, este posibil ca unele preturi sa nu fie actualizate sau sa nu corespunda cu preturile de moment ale furnizorilor nostri, in acest caz ne rezervam dreptul de a instiinta cumparatorul despre diferenta de pret si in cazul in care acesta nu este de acord sa anulam comanda. Preturile afisate contin TVA, la ele se adauga doar o taxa de livrare care difera in functie de localitatea de livrare. Nu exista alte taxe. Se pot solicita si aranjamente care nu se regasesc in mod explicit in oferta noastra, contactati-ne in cazul in care nu ati gasit ceea ce cautati.

3. PROGRAMUL DE LUCRU SI DE LIVRARI

Comenzile se pot plasa pe siteul nostru nonstop, programul de lucru in care comenzile se realizeaza este intre 9:00 si 19:00 de Luni pana Vineri si Sambata intre 9:00 si 16:00. Duminica realizam comenzi doar cu in cazuri speciale. Livrarile se efectueaza intre orele 9:00 - 20:00 de Luni pana Sambata in Bucuresti si intre 9:00 - 18:00 de Marti pana Sambata in celelalte localitati. Intervalul de livrare poate sa fie specificat in momentul plasarii comenzii in campul "Observatii" din formularul de plasare comanda.

Inapoi sus

4. LIMITARI SI GARANTII

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.floriromania.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. floriromania.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. floriromania.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. floriromania.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate deja de floriromania.ro, dar nu si alte despagubiri.

5. DISPUTE SI CONFLICTE

Vom incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui diferent aparut in floriromania.ro si clientii sai sau orice alta persoana fizica sau juridica, in cazul in care acest lucru nu este posibil se va apela la instantele legale din Romania. Floriromania.ro se supune legilor Statului Roman.

6. DISPOZITII FINALE

Gasirea drept nula sau inaplicabila a oricarei prevederi din acest document, nu va atrage si anularea celorlalte, acestea ramanand valabile. Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii oricand.

Copyright © 2004-2011 FLORiROMANiA.RO - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi. Un proiect Avante Consulting Team srl

Urmareste-ne si pe: