Flori Romania - livrare flori, buchete, si aranjamente florale aniversari, nunti, botezuri prin florarii din Bucuresti sau celelalte localitati. In doar cateva minute, puteti plasa o comanda de flori!

Nu va descurcati ? Contactati-ne fara ezitare, suntem aici pentru Dumneavoastra, cu orice informatie despre livrare flori la domiciuliu, comenzi sau planuri corporate. Daca aveti o solicitare speciala, precum aranjamente speciale pentru nunta ori botez, trebuie sa va spunem ca ne ocupam si de acestea, dar deocamdata doar pentru zona Bucuresti si imprejurimi. Mai jos veti gasi multe informatii despre serviciile noastre. Faceti click pe topicul listat in stanga, pe unul dintre cele 3 module de mai jos sau apelati-ne telefonic, alegerea va apartine.

Informatii de contact
Telefon:
(+4)0725.416.614
Fax:
(+4)021.411.41.22
Email:
 
 • Florari profesionisti
 • Logistica proprie
 • Calitate verificata
Intrebari frecvente si raspunsul lor

Faceti click pe intrebarea al carei raspuns doriti sa-l vedeti. Pentru a reveni din nou in capatul listei apasati legatura "inapoi sus" aflata sub raspunsul intrebarii.

Daca descoperiti lacune sau pasi care nu sunt suficienti de detaliati in manunchiul nostru de intrebari, va rugam folositi modulul de contact ori pagina de recenzii clienti pentru a ne atrage atentia asupra acestui fapt. Cu siguranta vom tine cont de parerea Dvs !

Avem cele mai fumoase flori !

... iar fotografiile din site sunt  
reale ! Iat-o pe Madalina     
tinand unul dintre buchetele  
noastre, in brate. Calitatea si 
prospetime
la preturi decente !

Image description
 1. Pot sa specific ora la care sa se livreze comanda ?
 2. Ce se intampla daca persoana destinatara nu este la adresa ?
 3. Se poate livra si in alte locuri decat la domiciliu ?
 4. In ce zile se livreaza ?
 5. Pot comanda anonim astfel incat persoana destinatara sa nu
  stie de la cine sunt florile ?
 6. Cat costa livrarea ?
 7. Pana la ce ora pot plasa o comanda?
 8. Cum pot afla daca o comanda a fost livrata ?
 9. Pot sa trimit si un mesaj impreuna cu florile ?
 10. Pot efectua o comanda cu livrare in viitor ?
 11. Pot modifica o comanda deja plasata de mine ?
 12. Pot anula o comanda neplatita / platita ?
 13. Cum primesc factura aferenta comenzii ?
1.
I: Pot sa specific ora la care sa se livreze comanda ?
R:

Desigur, specificati acest lucru atunci cand plasati comanda in campul Observatii ! Introduceti orice aspect legat de intervalul orar dorit.

Inapoi sus
2.
I: Ce se intampla daca persoana destinatara nu este la adresa ?
R:

In acest caz, in functie de situatie putem sa: revenim la o alta ora, livram unei alte persoane aflate la adresa, contactam telefonic persoana destinatara a aranjamentului pentru a stabili o alta adresa sau interval orar de livrare.

Inapoi sus
3.
I: Se poate livra si in alte locuri decat la domiciliu ?
R:

Desigur, livram oriunde este nevoie, la domiciliu ori la servici. Pentru anumite aranjamente asiguram livrarea chiar si la biserica, spital, maternitate, institutii etc.

Inapoi sus
4.
I: In ce zile se livreaza?
R:

In Bucuresti livram de Luni pana Sambata inclusiv (chiar si Duminica, dar cu notificare anticipata), in provincie de Luni pana Sambata inclusiv, chiar si in aceeasi zi, in principalele orase, in celelalte livram Marti - Sambata inclusiv. Daca aveti nevoie de o livrare in afara acestui interval va rog sa ne contactati pentru a va confirma posibilitatea livrarii.

Inapoi sus
5.
I: Pot comanda anonim ?
R:

Da, binenteles. Multe dintre comenzile noastre sunt trimise anonim, astfel nu exista nici o sansa ca persoana destinatara sa afle de la cine primeste florile. Pentru a trimite anonim bifati optinunea anonim din Pasul 1 de comanda, sub campul Observatii.

Inapoi sus
6.
I: Cat costa livrarea ?
R:

Livrarea este gratuita in Bucuresti si 25 de RON in celelalte orase mari. Pentru localitati mai mici, contactati-ne pentru a verifica posibilitatea livrarii precum si costurile aferente.

Inapoi sus
7.
I: Pana la ce ora se pot plasa comenzi ?
R:

Comenzile pot fi plasate pana in ora 18 pentru livrare in aceeasi zi in Bucuresti si a doua zi in alte orase.

Inapoi sus
8.
I: Cum pot afla starea comenzii mele ?
R:

Starea unei comenzi poate fi aflata din modulul de "Urmarire comanda". Aceasta este updatata periodic, insa pentru a afla detalii despre o anume livrare este recomandat sa ne contactati.

Inapoi sus
9.
I: Cum pot trimite un mesaj impreuna cu buchetul de flori ?
R:

In pagina de detalii a fiecarui buchet este un camp special in care Dvs. puteti completa un mesaj ce urmeaza a fi tiparit si livrat impreuna cu florile. Acest mesaj este tiparit pe o felicitare de lux, gratuita.

Inapoi sus
10.
I: Pot comanda pentru livrare la o data ulterioara ?
R:

Da, puteti alege o data de livrare din urmatoarele 20 zile de la data in care plasati comanda.

Inapoi sus
11.
I: Cum pot modifica o comanda deja plasata ?
R:

Anumite date ale unei comenzi (detalii destinatar, telefon, data livrare, etc ) pot fi schimbate contactandu-ne prin email sau prin telefon.

Inapoi sus
12.
I: Cum se poate anula o comanda ?
R:

O comanda se poate anula doar daca nu a intrat deja in lucru, intervalul minim necesar pentru a putea anula o comanda este de 24 de ore pana la data selectata a livrarii

Inapoi sus
13.
I: Cum primesc factura aferenta comenzii ?
R:

Factura o primiti prin e-mail la scurt timp dupa efectuarea livrarii. La cerere, putem trimite si prin fax factura fiscala. In atentia departamentului de contabilitate, conform Codului Fiscal valabil din 01.ianuarie.2007 (art. 155, al. 6), semnarea si stampilarea facturilor nu mai este obligatorie.

Inapoi sus

Copyright © 2004-2011 FLORiROMANiA.RO - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi. Un proiect Avante Consulting Team srl

Urmareste-ne si pe: