Flori Romania - livrare flori, buchete, si aranjamente florale aniversari, nunti, botezuri prin florarii din Bucuresti sau celelalte localitati. In doar cateva minute, puteti plasa o comanda de flori!

Este acesta buchetul pe care doriti sa-l comandati ? Perfect. Alegeti marimea daca este cazul, selectati accesorii sau alte cadouri care sa fie livrate impreuna cu el, introduceti cu atentie mesajul pe care doriti sa il tipariti, verificati daca totul este corect, inclusiv pretul si apasati butonul de Plaseaza comanda. In cateva minute comanda Dvs. va fi plasata. La pasul urmator veti specifica destinatarul, adresa si eventual un numar de telefon. Facand acestea, veti alege apoi metoda de plata, si ati terminat ! Pentru mai multe detalii, fiti sigur ca ati citit termenii si conditiile ce guverneaza acest site.

ACUM SUNTETI IN:
Aranjamentul detaliat acum este: Cos florentin

Cos de trandafiri realizat in stil florentin din 25 de trandafiri de cea mai buna calitate, plasati in suport dintr-un burete special imbibat cu un lichid ce va mentine florile proaspete pentru un timp indelungat. Disponibil in mai multe culori.

Particularizati comanda Dumneavoastra:
1.) Selectati marimea aranjamentului:
2.) Adaugati un cadou impreuna cu florile:
3.) Culoarea aranjamentului poate fi:

Va puteti particulariza si mai mult buchetul de trandafiri accesand pagina special conceputa pentru configurarea buchetelor de trandafiri, facand click aici.

4.) Adaugati mesajul pe care doriti sa-l atasam aranjamenului:
* pretul include TVA
DETALII DESPRE:

Putem livra azi in Bucuresti.

Putem livra in celelalte localitati incepand cu data de 2017-12-15

Daca aveti un interval orar preferat pentru livrare, il completati in campul observatii.

In Bucuresti livram de obicei in maxim 3 ore chiar si mai repede de 1 ora daca distanta, traficul si disponibilitatea florilor ne permite acest lucru.

In restul tarii, livram in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, mai putin duminica si luni

De luni - vineri:
9:00     -     19:00
Sambata:
10:00     -     15:00
Duminica:
(pot exista exceptii) : inchis

Metodele de plata acceptate de magazinul nostru sunt urmatoarele:

Puteti viziona mai jos cateva dintre recomandarile noastre, produse inrudite cu aranjamentul de mai sus

Copyright © 2004-2011 FLORiROMANiA.RO - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi. Un proiect Avante Consulting Team srl

Urmareste-ne si pe: