Flori Romania - livrare flori, buchete, si aranjamente florale aniversari, nunti, botezuri prin florarii din Bucuresti sau celelalte localitati. In doar cateva minute, puteti plasa o comanda de flori!

Nu va descurcati ? Contactati-ne fara ezitare, suntem aici pentru Dumneavoastra, cu orice informatie despre livrare flori la domiciuliu, comenzi sau planuri corporate. Daca aveti o solicitare speciala, precum aranjamente speciale pentru nunta ori botez, trebuie sa va spunem ca ne ocupam si de acestea, dar deocamdata doar pentru zona Bucuresti si imprejurimi. Mai jos veti gasi multe informatii despre serviciile noastre. Faceti click pe topicul listat in stanga, pe unul dintre cele 3 module de mai jos sau apelati-ne telefonic, alegerea va apartine.

Informatii de contact
Telefon:
(+4)0725.416.614
Fax:
(+4)021.411.41.22
Email:
 
  • Florari profesionisti
  • Logistica proprie
  • Calitate verificata
Cum cumpar pe www.floriromania.ro ?
1.

Este extrem de simplu, in plus nici nu trebuie sa creati un cont!

Selectati un buchet care va surade parcurgand listele noastre delimitatate pe categorii. Categoriile sunt afisate in prima pagina a siteului in partea stanga sus. (vezi imaginea 1, partea marcata cu violet). Odata ce veti intra intr-o categorie, categoriile vor fi listate la stanga (vezi imaginea 2). Puteti schimba categoria chiar din pagina de detalii a produsului, folosind legatura de sus.

Categorii de flori pe prima pagina Imaginea 1: Categoriile sunt listate
vizibil in prima pagina
Categoriile sunt listate in stanga Imaginea 2: Categoriile suntlistate la stanga
In pagina de detalii gasiti in partea superioara linkul pentru schimbarea categoriei Imaginea 3: Chiar din pagina de listare a produsului,
puteti schimba categoria
2.

Ati ales aranjamentul ? Perfect. Selectati marimea (daca exista), eventuale accesorii si mesajul de insotire.

Pretul afisat in partea drepata este pretul care insumeaza selectia facuta de Dvs. Daca nu ati adaugat nici un accesoriu, atunci el reprezinta pretul pentru aranjamentul selectat, si include toate taxele, mai putin costul livrarii. Acesta este adaugat la pasul urmator cand selectati orasul destinatie.

Selectati aranjamentul, culoarea si eventual accesoriile

Evident, exista diverse aranjamente care nu au accesorii disponibile, cum ar fi coroanele funerare, ori jerbele. Exista deasemenea si aranjamente pentru care nu sunt disponibile variante de marime ori variante de culori.
Verificati totul este conform cu dorinta Dvs. si apasati pe butonul Plaseaza comanda.

Inapoi sus

... in cateva momente veti plasa comanda Dvs. parcurgand doar 3 pasi foarte simplii ! Nu este nevoie sa creezi cont, totul decurge intuitiv foarte simplu.

Pasul 1:

Alegerea datei si localitatii de livrare precum si informatii despre DESTINATAR

Pasul 1 din 3

Verificati daca mesajul introdus este cel corect, alegeti localitatea din lista alaturata. Daca localitatea nu se afla in aceasta lista, pargurgeti toata lista pana gasiti optiunea - Alta localitate -. Selectati aceasta optiune si completati caseta cu denumirea judetului. Imediat in partea dreapta vor fi disponibile datale de livrare. Putem livra doar in datele care sunt valide pentru selectie. Daca data dorita de Dvs. nu apare, atunci ea nu este dipsponibila pentru livrare. Contactati departamentul de Suport Clienti pentru a vedea daca se poate face vreo exceptie.

Dupa alegerea datei, in functie de orasul in care vom efectua livrarea, este calculat si pretul final cu transport inclus pe care va trebui sa-l platiti.

Introduceti cu atentie numele si prenumele destinatarei, numarul de telefon, adresa de livrare. Daca exista observatii demene de mentionat (precum numarul de interfon, interval orar, persoane alternative de contact, alte numere de telefon...etc) nu uitati sa le precizati in caseta speciala de Observatii. Oferim gratuit serviciul de livrare ANONIMA, prin care garantam confidentialitatea livrarii Dvs. fata de orice persoana, inclusiv destinatarul comenzii. In acest moment Pasul 1 este finalizat.

Inapoi sus
Pasul 2:

Preluarea informatiilor despre CUMPARATOR

Pasul 2 din 3

In acest pas este necesar sa introduceti datele necesare pentru intocmirea facturii fiscale (si proforma daca este cazul). Daca sunteti persoana fizica, este necesar sa completati doar coloana din stanga. Daca reprezentati o persoana juridica completati si caseta din dreapta cu informatiile cerute. La scurt timp dupa confirmarea livrarii veti primi prin mail un link pentru a putea tipari factura.

La cerere, putem trimite si prin fax factura fiscala. In atentia departamentului de contabilitate, conform Codului Fiscal valabil din 01.ianuarie.2007 (art. 155, al. 6), semnarea si stampilarea facturilor nu mai este obligatorie.

La finalizarea acestui pas, va trebui sa alegeti doar metoda de plata la pasul 3. Pentru mai multe detalii despre aceasta va rugam consultati rubrica Cum platesc ?

Inapoi sus

Copyright © 2004-2011 FLORiROMANiA.RO - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi. Un proiect Avante Consulting Team srl

Urmareste-ne si pe: